01 Ιουλίου 2024

Πέντε οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ!

Μεγαλώνει ώρα με την ώρα ο κατάλογος των υποψηφίων για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, καθώς μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων τους την Κυριακή, από τον Ν.Ανδρουλάκη, τον Χ. Δούκα και τον Π. Γερουλάνο, το πρωί της Δευτέρας την δική της υποψηφιότητα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της και η βουλευτής του κόμματος Μ. Αποστολάκη, ενώ λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε υποψηφιότητα και ο Μ. Κατρίνης .

Οι πολλές και πρόχειρες υποψηφιότητες, κινδυνεύουν να ευτελίσουν τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ με το καλημέρα.
H ευκολία με την οποία προκύπτουν νέες υποψηφιότητες για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, (Κατρίνης και Αποστολάκη) σήμερα, ποιος ξέρει ποιοι ή ποιες σκοπεύουν να ανακοινώσουν υποψηφιότητες αποδεικνύει πως τα ενδιαφερόμενα άτομα ή προσωπικό παιχνίδι κάνουν και προσωπικές στοχεύσεις εξυπηρετούν, ή…ιδέα δεν έχουν, πως η εκλογική αναμέτρηση του Οκτώβρη είναι η τελευταία ευκαιρία να ξαναγίνει με πολύ κόπο, αν το βοηθήσουν και οι μελλοντικές συγκυρίες, ο βασικός κορμός μιας μελλοντικής κυβερνώσας κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.