16 Δεκεμβρίου 2023

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα η Φωταγώγηση του Πύργου!

 Μοναδικές εικόνες, λάμψη και γιορτινά χρώματα σκόρπισε, για άλλη μια χρονιά, ο Πύργος του Πειραιά που φωταγωγήθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, σε μια λαμπερή βραδιά, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, «Χριστούγεννα στον Πειραιά, Γιορτές στις Γειτονιές».

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Piraeus Tower και ο Δήμος Πειραιά παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, γεμάτο λάμψη, παλμό, φως, συναίσθημα στο κτήριο-σύμβολο της πόλης μας, λίγους μήνες πριν ανοίξει τις πόρτες του και υποδεχθεί ενοίκους και επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και εκπρόσωποι της Piraeus Tower - ο φορέας υλοποίησης του

έργου που αποτελείται από την Dimand, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και την Prodea Investments - φωταγώγησαν χθες, το ιστορικό τοπόσημο του Πειραιά σε μία λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα-για πρώτη φορά- στον 3ο όροφο του Πύργου Πειραιά.

Παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Οργανισμών, νεοκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, φορείς της πόλης, καθώς και στελέχη της Κοινοπραξίας.

Πριν την εντυπωσιακή φωταγώγηση οι παρευρισκόμενοι, καθώς και δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε ένα από τους υπερσύγχρονους ορόφους του κτηρίου.