10 Απριλίου 2024

Ο Γιάννης Μώραλης στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μανιάτη

 Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απηύθυνε, το απόγευμα της Δευτέρας (7/4) χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου «Επειδή δεν υπάρχει Planet B», του Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρώην Υπουργού Γιάννη Μανιάτη, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στο Πασαλιμάνι.

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας πραγματεύεται το θέμα της κλιματικής κρίσης και πράσινης ενέργειας αλλά και τις επιπτώσεις που έχουν στο περιβάλλον τόσο οι βιομηχανικές δραστηριότητες και ο κλάδος των μεταφορών ακόμη όμως οι καθημερινές, απλές, συνήθεις των πολιτών.

Για το βιβλίο μίλησαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης, η προέδρος της HELMEPA Σεμίραμις Σ. Παληού καθώς και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχαήλ Σφακιανάκης, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νότης Ανανιάδης.Παρόντες, μεταξύ άλλων στην παρουσίαση του βιβλίου, ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης και Παναγιώτης Αβραμίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Κατσαφάδος, ο προέδρος της ΔΗΡΑΠ Ιωσήφ Βουράκης καθώς και η πρώην Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Ειρήνη Νταϊφά.