Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα Ανδρέα Ευθυμίου


Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμός μας: ”Μοσχάτο-Ταύρος, Ανθρώπινη πόλη-Σύγχρονος Δήμος” και σε εμένα προσωπικά.
Με την επιλογή τους και σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες επέλεξαν Δήμαρχο, ψηφίζοντας για την πόλη τους. Με την ψήφο τους απέδειξαν ότι νίκησε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα.
Προσωπικά θέλω να υποσχεθώ σε όλους τους κατοίκους του Μοσχάτου και του Ταύρου, ανεξαρτήτως της επιλογής που έκαναν, ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας για την πόλη και τους πολίτες. Σε αυτόν τον αγώνα για την ποιότητα της καθημερινότητάς μας και την ανάπτυξη της πόλης μας είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, γιατί η κοινωνία μας περνάει δύσκολες ώρες. Μόνο με την υποστήριξη όλων μας και την ομαδική δουλειά μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
Συνεχίζουμε, λοιπόν, να χτίζουμε μαζί και να δημιουργούμε με καθημερινό έργο την πόλη που μας αξίζει και μπορούμε να έχουμε.