08 Μαρτίου 2014

Καημό που το ‘χε η ρίγανη, που εκάη το καταράχι.




Τον Γιαννάκη το Μίχα πήραμε μάτι σήμερα στη  συνδιάσκεψη της ΕΛΙΑΣ που γίνεται στο ΣΕΦ .!! Μαζί και η απαραίτητη κουστωδία πρώην Αντινομαρχών που τον ακολουθούν πιστά.
Αφού παρέδωσε τον Δήμο Πειραιά στο Μιχαλολιάκο, παράτησε νωρίς τα άμισθα έδρανα της δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης  ,πήγε & μια βόλτα στη ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Αν. Λοβέρδου  .Ο πρώην μεγαλοϋπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που ‘’παρεξηγήθηκε ‘’μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2011, τότε που το κόμμα του δεν έβαλε υπουργούς στην κυβέρνηση συνεργασίας, δηλαδή τον ίδιο, αφού υπηρέτησε πιστά, ως όφειλε βεβαίως, τις κυβερνήσεις στις οποίες συμμετείχε, ψηφίζοντας υπερασπιζόμενος με
πάθος κάθε μνημονιακή ρύθμιση, αποφάσισε ότι ήταν καιρός να αλλάξει την εικόνα του και να φορέσει τον αντιμνημονιακό του μανδύα.

 Οι  μεταμορφώσεις τους δεν έχουν βέβαια καμιά πρωτοτυπία, αφού αποτελούν την κλασσική συμπεριφορά  πολιτικών παλαιάς κοπής, απ αυτούς που διαθέτει σε υπερεπάρκεια η χώρα.......και η συμμέτοχη της παρέας αυτής ζημία κάνει στο εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ που ήδη έχει πιάσει τη κατηφόρα.