24 Απριλίου 2012

Περιοδεία Δ. Καρύδη σε Ευαγγελίστρια, Π. Κοκκινιά

Περιοδεία στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στον Πειραιά πραγματοποίησε, τη Δευτέρα, 23 Απριλίου, ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής στην Α΄ Πειραιά και στα Νησιά, Δημήτρης Καρύδης.To απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Καρύδης επισκέφθηκε τις γειτονιές της Π. Κοκκινιάς όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη, φίλους του ΠΑΣΟΚ και κυρίως με κατοίκους της περιοχής.
Άκουσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτές οι περιοχές καθημερινά αλλά και τις αγωνίες, τους φόβους των κατοίκων για το μέλλον που προδιαγράφεται αβέβαιο.

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής Πειραιά υπογράμμισε: «Είναι οι εκλογές αυτές πολύ κρίσιμες και καθοριστικές για τον ίδιο τον Πειραιά. Για όλες τις γειτονιές. Το ποιός θα εκπροσωπήσει τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες, ειδικά μέσα στο ρευστό σκηνικό της κρίσης δεν είναι ζήτημα δευτερεύον. Γιατί τώρα ο Πειραιάς πιο πολύ από ποτέ έχει ανάγκη από ανθρώπους που ξέρουν να δίνουν τις μάχες και να τις κερδίζουν.
Ο Πειραιάς χρειάζεται ανθρώπους που θα είναι δραστήριοι, ενεργοί, συνεπείς και πάντα παρόντες στα δύσκολα.
Και στα δύσκολα σημασία δεν έχουν τα παχιά λόγια που δεν χορταίνουν πια κανέναν αλλά τα έργα και η σκληρή, αποτελεσματική δουλειά».