28 Μαρτίου 2012

Το Σάββατο 31 Μαρτίου ο τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Π. στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

apokeratsiniatromitospeiraia
Δύο ιστορικές ομάδες της περιοχής του Πειραιά θα βρεθούν αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Ατρόμητος Πειραιά και ο ΑΠΟ Κερατσινίου αφού ξεπέρασαν τους «σκοπέλους» των προκριματικών φάσεων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά κατάφεραν να είναι παρόντες στο μεγάλο ραντεβού, την απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή της ΕΠΣΠ.
Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται για πρώτη φορά στον μεγάλο τελικό.
Η ομάδα του Κερατσινίου έχει κατακτήσει το τρόπαιο 4 φορές (1990, 1995,1996,2010) και φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχει κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣΠ για πέμπτη φορά στην ιστορία της.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Καμινίων έχει κατακτήσει, μέχρι τώρα, το τρόπαιο 3 φορές (1988, 2000, 2004) και επιδιώκει να εμπλουτίσει την τροπαιοθήκη της με ένα ακόμα Κύπελλο.
Από την πλευρά της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ) είναι έτοιμη να δώσει πανηγυρικό τόνο στο μεγάλο τελικό, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».
Χορηγός επικοινωνίας του μεγάλου τελικού είναι η ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑΣ