05 Φεβρουαρίου 2012

Ο «ΠΕΡΙΒ.Ο.Σ» πρασινίζει την Σαλαμίνα!

Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας «ΠΕΡΙΒ.Ο.Σ» συνεχίζει τις δράσεις του με μία σειρά δενδροφυτεύσεων στα πλαίσια της προσπάθειάς του να βελτιώσει, τόσο την αισθητική εικόνα ορισμένων επιλεγμένων περιοχών της Σαλαμίνας, όσο και το μικροκλίμα του νησιού, αυξάνοντας το περιαστικό πράσινο.
Η πρώτη δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Καματερού και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει στις 10 το πρωί να βρίσκονται απέναντι από το Γήπεδο του Αμπελακιακού. Πιο συγκεκριμένα θα φυτευτούν τα πρανή του δρόμου που οδηγεί από το Γυμνάσιο-Λύκειο Αμπελακίων, διέρχεται από το γήπεδο του Αμπελακιακού και καταλήγει στην παραλιακή οδό κοντά στη συμβολή της με την Δ. Μπόγρη.
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί στη Σαλαμίνα στα γήπεδα tennis και στις 10 το πρωί θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο της λαϊκής αγοράς.
Συγκεκριμένα θα δεντροφυτευτεί το παρτέρι που υπάρχει στην οδό Σταδίου μήκους 300 μέτρων, πλησίον των γηπέδων τένις, 100 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχιακού κτιρίου Σαλαμίνας
Όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια τσάπα, μια αξίνα, άνετα ρούχα και φυσικά νερό.
 Για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου στην διεύθυνση http://sites.google.com/site/perivos/