09 Φεβρουαρίου 2011

PIRE-A-CTIVE .ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Pire-A-ctive

Posted by: Pire-A-ctive on: 07/02/2011
Απoφασίσαμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα, θέτοντας μια πρόκληση σε όλους σας!
Σας δίνουμε μια σύντομη περιγραφή δύο  δράσεων και εσείς μένει να αποφασίσετε ψηφίζοντας ποια θέλετε  να γίνει πρώτη  την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 !
1η Προτεινόμενη Δράση: Θεμιστόκλειο Γυμναστήριο Κερατσινίου
Τοποθεσία: Ανεβαίνοντας την Υπαπαντής, έναν απο τους πιο γνωστούς δρόμους του Ε’ διαμερίσματος Πειραιά, δεξιά μας ανοίγεται ένας χώρος γνωστός σε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό: Το Θεμιστόκλειο Γυμναστήριο Κερατσινίου!Ένας χώρος που αποτελεί ανάσα για μια περιοχή στην οποία αντιστοιχεί το λιγότερο πράσινο ανά κάτοικο!
Τι θα κάνουμε: θα  καθαρίσουμε εξωτερικά το χώρο και εσωτερικά στα σημεία που υπάρχουν σκουπίδια, ενώ θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το σημείο χρησιμοποιώντας την φαντασία και τις δημιουργικές μας ικανότητες!

2η Προτεινόμενη Δράση: Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά!
Τοποθεσία: Κάτω απο τον νέο Πειραιά  στη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται κρυμμένος ο παλιός Πειραιάς! Που αλλού μπορεί καλύτερα να το δει αυτό κανείς από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά;
Το μουσείο έχει κρυφτεί πίσω από την καθημερινότητα μας και ο χώρος χρειάζεται να αποκτήσει πάλι πρόσωπο!
Τι θα κάνουμε: Καθαρισμό σε όλο το τετράγωνο του μουσείου, καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου και ανάδειξη του σημείου!Η φαντασία και οι ιδέες μας θα μπουν σε δράση!

Εμείς περάσαμε, τα είδαμε και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν όμορφο να κάνουμε κάτι γι’αυτούς τους χώρους!
Ψηφισε και επέλεξε εσύ την επόμενη δράση μας!



http://pireactive.wordpress.com/2011/02/07/εσύ-ποιο-θα-ήθελες-να-δεις-πρώτο-να-αλλά/