10 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Απογοήτευση στο επιτελείο του Δούκα για Χριστοδουλάκη, Κωνσταντινόπουλο και Πρωτόπαπα

 Μεγάλη απογοήτευση μαθαίνουμε ότι επικρατεί στο επιτελείο του Χάρη Δούκα για τα κακά αποτελέσματα που πήρε στην Ανατολική Αττική και την Αρκαδία αλλά και για την αδυναμία του Χρήστου Πρωτόπαπα να οργανώσει σωστά τον προεκλογικό αγώνα και τις σχέσεις του με τον Τύπο.

Μαθαίνουμε ότι ο Χάρης Δούκας αντιλήφθηκε ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν είχαν τις ικανότητες που κάποιοι τους παρουσίαζαν ότι είχαν και όχι μόνο αυτό, αλλά λειτούργησαν αντίθετα. Έδιωξαν δηλαδή ψηφοφόρους μακριά από τον υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα και τους έστειλαν στο Νίκο Ανδρουλάκη και τον Παύλο Γερουλάνο.

Επί της ουσίας στην επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ είτε εκλεγεί ο Ανδρουλάκης είτε ο Δούκας, Χριστοδουλάκης και Κωνσταντινόπουλος είναι καμμένα πολιτικά χαρτιά και δεν θα έχουν καμία τύχη στη διαμόρφωση των εσωκομματικών εξελίξεων. Αποδείχθηκε ότι είναι βουλευτές που έχουν τρομερές αντιπάθειες και στις επόμενες εκλογές θα εισπράξουν τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων τους σε Ανατολική Αττική και Αρκαδία για την εμμονή τους απέναντι στους άλλους υποψηφίους προέδρους.

Τελειωμένος σε εσωκομματικό επίπεδο είναι και ο Χρήστος Πρωτόπαπας. Στο επιτελείο του Χάρη Δούκα είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι με την συνολική στρατηγική του. Έπεσε σε όλα έξω και διαμόρφωσε εντελώς λάθος συμμαχίες για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί στο επιτελείο του Χάρη Δούκα εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και χάσει με διαφορά από το Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα το δούμε από Δευτέρα.