25 Απριλίου 2024

Νίκαια: δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο

Δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον Αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Το περιστατικό συνέβη έξω από το Ειρηνοδικείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημοκρατική  συνεργασία για τη Νίκαια και το Ρέντη  Νίκος Μπακιρτζής γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο της Νίκαιας Λευτέρη Χατζηπαυλίδη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Τζάνειο, με τραύμα στο κούτελο, για τις πρώτες βοήθειες.

Από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητείται ο δημοτικός σύμβουλος. Την καταδίκη της επίθεσης που δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη  καταδικάζει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαρακάκης, σε γραπτή ανακοίνωση του.

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία. Ο Αντιδήμαρχος περιθάλπεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς».