31 Μαρτίου 2024

ΚΕΔΕ:άλλο είναι 15-15-1 και άλλο 20-10-1 !

 Διαπαραταξιακά προεδρεία μάλλον ονειρευόταν   στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ  της ΚΕΔΕ ο Σίμος Δανιηλίδης…;

Καταθέτω το πρακτικό εκλογής του προεδρείου το 1998, που επιβεβαιώνει όσα υποστήριξα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, ότι αντιπρόεδρος ορίστηκε ο τότε δήμαρχος Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας,   Για να απαντήσει ο κ. Κυρίζογλου πως «οι λεπτομέρειες είναι στα ψιλά γράμματα… άλλο είναι 15-15-1 και άλλο 20-10-1», αναφερόμενος στην δύναμη των παρατάξεων το μακρινό 1998 και στην παρούσα σύνθεση του Σώματος…!

Τι το ήθελε να επαναφέρει το θέμα των διαπαραταξιακών προεδρείων στην ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης…; Το μόνο που κατάφερε, είναι να λάβει την «πληρωμένη απάντηση» του δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου…!

«Καταθέτω το πρακτικό εκλογής του προεδρείου το 1998, που επιβεβαιώνει όσα υποστήριξα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, ότι αντιπρόεδρος ορίστηκε ο τότε δήμαρχος Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας, με πρόεδρο τον Πάρη Κουκουλόπουλο και το προεδρείο ήταν διαπαραΔιαπαραταξιακά προεδρεία ονειρευόταν   στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ  της ΚΕΔΕ οΣίμος Δανιηλίδης…;


«Καταθέτω το πρακτικό εκλογής του προεδρείου το 1998, που επιβεβαιώνει όσα υποστήριξα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, ότι αντιπρόεδρος ορίστηκε ο τότε δήμαρχος Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας,   Για να απαντήσει ο κ. Κυρίζογλου πως «οι λεπτομέρειες είναι στα ψιλά γράμματα… άλλο είναι 15-15-1 και άλλο 20-10-1», αναφερόμενος στην δύναμη των παρατάξεων το μακρινό 1998 και στην παρούσα σύνθεση του Σώματος…!ταξιακό», σχολίασε δεικτικά ο κ. Δανιηλίδης.

Για να απαντήσει ο κ. Κυρίζογλου πως «οι λεπτομέρειες είναι στα ψιλά γράμματα… άλλο είναι 15-15-1 και άλλο 20-10-1», αναφερόμενος στην δύναμη των παρατάξεων το μακρινό 1998 και στην παρούσα σύνθεση του Σώματος…! ήθελε να επαναφέρει το θέμα των διαπαραταξιακών προεδρείων στην ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης…; Το μόνο που κατάφερε, είναι να λάβει την «πληρωμένη απάντηση» του δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου…!

«Καταθέτω το πρακτικό εκλογής του προεδρείου το 1998, που επιβεβαιώνει όσα υποστήριξα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, ότι αντιπρόεδρος ορίστηκε ο τότε δήμαρχος Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας, με πρόεδρο τον Πάρη Κουκουλόπουλο και το προεδρείο ήταν διαπαραταξιακό», σχολίασε δεικτικά ο κ. Δανιηλίδης.

Για να απαντήσει ο κ. Κυρίζογλου πως «οι λεπτομέρειες είναι στα ψιλά γράμματα… άλλο είναι 15-15-1 και άλλο 20-10-1», αναφερόμενος στην δύναμη των παρατάξεων το μακρινό 1998 και στην παρούσα σύνθεση του Σώματος…!