05 Ιουνίου 2023

Μουλάδες εν όψει ή γιατί πρέπει να ηττηθεί η «Νίκη» !

 Για πρώτη φορά βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο να δούμε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο θα μέμφεται το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας για τον τρόπο ζωής του. Και αν αυτοί οι άνθρωποι μπουν στη Βουλή, αύριο μπορεί να τους δούμε ως μονάδες ελέγχου του εθνικού και θρησκευτικού φρονήματος !

Αν διαβάστε το πρόγραμμά τους, θα διαπιστώσετε ότι σκοπός τους είναι να κουκουλώσουν τη χώρα με ένα ράσο. Και όλο αυτό θα γίνει δια της επιβολής.
Σκοπεύουν να συστήσουν «Υπηρεσία Επιστημονικής Αλήθειας» που θα απαντά σε ανθελληνικές θέσεις. Θα αλλάξουν το σχολικό πρόγραμμα, αφαιρώντας, φυσικά, τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, θα φτιάξουν Σχολή Γονέων (εκεί θα συζητάμε το σεξ), ειδικές σχολές για θεολόγους, θα πάρουν τα κινητά από τα παιδιά και θα τους δώσουν άλλα, χαμηλής ακτινοβολίας, που δεν θα «τρέχουν» εφαρμογές κ.λπ.
Στην περίπτωση της «Νίκης» δεν έχουμε να κάνουμε με φιλήσυχους Μορμόνους, αλλά με ανθρώπους που έχουν ως ιδανικό την επιβολή πολιτισμικής ταυτότητας. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για ένα κόμμα με αρχές που εκπορεύονται από χριστιανικές αξίες, αλλά για σχήμα με προγραμματικό λόγο θεοκρατικού καθεστώτος. Το πρόγραμμα της «Νίκης» δεν είναι πολιτικό. Είναι «πνευματικό», αφορά τον τρόπο ζωής και απειλεί ατομικές ελευθερίες.
protagon.gr