23 Νοεμβρίου 2022

Για τον Μίχο ” μαλλιά -κουβάρια” το ΠΑΣΟΚ στην Αγ. Βαρβάρα

Τι συμβαίνει στην «οργάνωση» του ΠΑΣΟΚ στην Αγ. Βαρβάρα , κάθε άλλο παρά τιμά την σχεδόν 50χρονη πορεία αυτού του κόμματος αλλά και το παρελθόν της συγκεκριμένης Οργάνωσης του , στο εν λόγω δήμο .

Όσα καταγγέλθηκαν ότι συνέβησαν για την εκδήλωση που ήθελε να διοργανώσει η συγκεκριμένη Τοπική Οργάνωση, τις προηγούμενες ημέρες , ενόψει της επετείου της εξέγερσης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ , είναι …απερίγραπτα.


Η δημόσια καταγγελία δυο εκλεγμένων μελών του Συντονιστικού Οργάνου κατά του Συντονιστή , Άρη Αναγνωστόπουλο, είναι βαρύτατη.
Ούτε λίγο –ούτε πολύ, του καταλογίζουν ότι ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ απόφαση για το ποιοι θα ήταν ομιλητές . Και με το « έτσι-θέλω» έβαλε ανάμεσα τους και τον νυν δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας , Λάμπρο Μίχο . Ο οποίος για πολλά τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι «κόκκινο πανί» λόγω ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ της συμπόρευσης του , μ΄άλλα κόμματα, τα προηγούμενα χρόνια.

Με αυτη την ενέργεια του , επιχείρησε “να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ της Αγίας Βαρβάρας σε παράρτημα του κ. Μίχου , του οποίου είναι και έμμισθος υπάλληλος του» , καταγγέλλουν δημόσια , τα δυο μέλη του Συντονιστικού , Μαρία Παπαδάκου και Ρένα Καμπούρογλου.
Τελικά η εκδήλωση , με το ξεσηκωμό που έγινε…ακυρώθηκε . Χαρακτηριστική είναι και η σχετική αφίσα με την ακύρωση , την οποία και δημοσιεύουμε
Σ΄ότι αφορά την καταγγελία την οποία μας απέστειλαν , τη δημοσιεύουμε ακολούθως αυτούσια και όσα αναφέρει αν δεν απαντηθούν ( εφόσον υπάρξει και μας σταλεί απάντηση θα τη δημοσιοποιήσουμε για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των αναγνωστών μας) πειστικά , αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους τους καταγγελλόμενους.
Η καταγγελία
«Καταγγέλλουμε το συντονιστή του ΠΑΣΟΚ Αγ.Βαρβάρας , Άρη Αναγνωστόπουλο,γιατί αλλοίωσε την ομόφωνη απόφαση για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου την οποία επικύρωσε η Νομαρχιακή και το οργανωτικό.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος επιχειρεί να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ Αγ.Βαρβάρας σε παράρτημα του κ.Μίχου του οποίου είναι έμμισθος υπάλληλος.
Καλούμε τον κ. Αναγνωστόπουλο εφόσον δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του συντονιστή να υποβάλει αμέσως την παραίτηση του.
Έχει πολλά προβλήματα η οργάνωση και ο λαός και δεν χρειάζεται ένα ακόμη».