14 Ιουνίου 2022

Οι 3 γραμμές του Προέδρου Νίκου !

 Οι Aνδρουλακικοί είχαν τρεις γραμμές: soft, medium και hard. Και στις τρεις hard μάλλον μόνο ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, και δικαίως, αφού προοριζότανε  για Γραμματέας του κόμματος. Προφανώς ο Ανδρέας που έχει και τα άγχη του καθώς νομίζω έχει πάρει λίγο βάρος, έβαλε τον Πρωτόπαπα στην medium γραμμή και έτσι έγινε ότι έγινε. Το λέω    με επιφύλαξη, αφού αυτό μου λέει ο εκ των δεξιών χεριών της αείμνηστης Φώφης.

Γιατί ο Χρήστος βγήκε χαμηλά, στην 202 θέση, ενώ ο καθηγητής και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος (της διεύρυνσης που λέγαμε), θα πάρει ανάσα καθώς είναι ακόμα πιο κάτω, στην 210 και με την εφαρμογή των διαφόρων ποσοστώσεων (φύλου, νέων, αποδήμων, και συνιστωσών) κινδυνεύει να μείνει εκτός. Ο Χρήστος είναι πολύ εκνευρισμένος με την κατάσταση μαθαίνω.

Γενικά πήγαν πάρα πολύ καλά οι ΓΑΠικοί-Φωφικοί που ένωσαν δυνάμεις καθώς στην 20άδα βγάζουν 11! Η ίδια ομάδα, έσκισε και στις γυναίκες καθώς μετά την Έφη Χαλάτση που είχε την ευθύνη των γραμμών, βγήκαν ψηλά, (Δημαδάμα, Μπατζελή, Αυξεντίου, Πωλίνα Λάμψα), παρ’ ότι στους διαδρόμους προς την κάλπη ακούγονταν διαρκώς ένας ψίθυρος που έλεγε «μην βάλεις γυναίκες θα βγουν απ’ την ποσόστωση». 

Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Ανδρουλάκης θα τα δει αυτά, και θα τα κόψει, καθ’ ότι δεν γίνεται σοσιαλδημοκρατία με μισογύνηδες.