23 Οκτωβρίου 2014

Tριγμοί για τη Δούρου: γκρίνιες και αδιέξοδο με το Γραμματικό!

Να τι γραφει η Φλώρα Νικολιδάκη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξέφρασε με δημόσια παρέμβασή της μέσω άρθρου στο διαδίκτυο και ενόψει της σημερινής συζήτησης στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ,για τον προϋπολογισμό για τα έργα του 2015.
«Ποιός μπορεί να εξηγήσει τότε, πως είναι δυνατόν να περιλαμβάνεται στα έργα του 2015, ο κωδικός (ΚΑΕ) : 93790101701, Για την κατασκευή ΧΥΤΑ στον ΟΕΔΑ Β.Α. Αττικής, στη θέση Μαύρο Βουνό Γραμματικού, με χορηγούμενο ποσό 2.000.000 ευρώ?«Και ρωτάω: -Ποιός ή ποιά θα το ψηφίσει αυτό στο ΠΣ την Πέμπτη?  Πάντως όχι εγώ. Και το γράφω μετά λόγου γνώσεως. Τα υπόλοιπα την Πέμπτη».
Μαλλον η  πρώτη περίοδος… μέλιτος στην εξουσία τελειώνει για τη Ρένα Δούρου  απότομα και με
πολλούς πονοκεφάλους, καθώς οι τριγμοί κάνουν ήδη της εμφάνισή τους..Το μεγαλύτερο πρόβλημα αναμένεται να το αντιμετωπίσει η κυρία Δούρου με τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να συνεχιστούν κανονικά οι εργασίες, απορρίπτοντας προσφυγή κατοίκων για το αντίθετο. Η περιφερειάρχης είχε ταχθεί με την πλευρά των κατοίκων και ήλπιζε ότι το ΣτΕ θα έδινε τη λύση και μια καλή διέξοδο. Τώρα όμως είναι αναγκασμένη να κινηθεί ανάμεσα στις συμβατικές υποχρεώσεις της περιφέρειας, που έχουν πια και τη δικαστική έγκριση και τις υποσχέσεις της προς τους κατοίκους ότι θα έδινε άλλη λύση στο πρόβλημα!