18 Οκτωβρίου 2014

Ο «Κοχίμπας»,η Lexus και τα 23.500 ευρώ για γαλοπούλες

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία του πορίσματος για το μεγάλο φαγοπότι στην αγροτοσυνδικαλιστική ΠΑΣΕΓΕΣ.Το πόρισμα κατατέθηκε στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρι Κουκουλόπουλο, και αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ότι η διοίκηση του αγροτικού συνδικαλιστικού οργάνου έδωσε 67.000 ευρώ για αγορά υπερπολυτελούς Lexus, 9.000, ευρώ για φλουριά βασιλόπιτας και 23.500 ευρώ για γαλοπούλες και αρνιά!

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαλύπτεται επίσης ότι από τα ταμεία της οργάνωσης, η οποία χρηματοδοτείται από το κράτος, πληρωνόταν το ενοίκιο και τα λειτουργικά έξοδα της οικίας του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, το κινητό του τηλέφωνο και η πιστωτική του κάρτα, εδέσματα, λουλούδια και η καθαρίστρια.
Εντύπωση, επίσης, προκαλούν τα στοιχεία που δείχνουν ότι δαπανήθηκαν 345.000 ευρώ για καφέδες και τυρόπιτες στο κυλικείο οργανωτικής διοίκησης.
Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν τι γινόταν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα από εργατοπατέρες και πώς η χώρα έφτασε στη χρεοκοπία από τέτοιες καταστάσεις. Θέλετε μήπως να θυμίσουμε ποιος ήταν και είναι επικεφαλής της ΠΑΣΕΓΕΣ; Είναι ο Τζανέτος Καραμίχας.Ξέρετε ποιος ήταν το παρατσούκλι του Καραμίχα; Ο «Κοχίμπας» τον φώναζαν διότι όταν δεν ασκούσε... συνδικαλιστικά καθήκοντα κάπνιζε τα περίφημα αυτά πούρα.
Φιλαράκι με τα κορυφαία πράσινα στελέχη, εκμεταλλεύτηκε τις καταστάσεις και έχει γίνει... ισόβιος πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ.