19 Οκτωβρίου 2014

Η απάντηση του Ολυμπιακού σε Αλαφούζο

Αμεση και σκληρή ήταν η τοποθέτηση του Ολυμπιακού στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος το Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος σε ομιλία του στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο κ. Αλαφούζος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «…Τα τελευταία χρόνια τα πρωταθλήματα είναι κλεμμένα! Αυτά τα αστέρια που βλέπω είναι κλεμμένα. Το ξέρουμε όλοι αυτό…».
Ετσι, από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας τονίστηκε:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα σχολιάσει τα όσα παραληρηματικά είπε και πάλι ο μανιοκαταθλιπτικός, συκοφάντης με το βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο Γιάννης Αλαφούζος που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας του για να κρύψει την ανυπαρξία του και την αδυναμία του να κάνει κάτι ουσιαστικό γι” αυτήν και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Για τις πράξεις του και τα λεγόμενά του θα μιλήσει η ελληνική δικαιοσύνη».
Πάντως ο κ. Αλαφούζος, ο προπονητής και οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν και …άλλες σκοτούρες καθώς, λίγο μετά απ’ όλα όσα είπε ο πρόεδρος των πρασίνων, ακολούθησε ακόμη μία γκέλα των πράσινων που ηττήθηκαν με 2-1 από τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Η αδυναμία των παικτών του Αναστασίου να νικήσουν οδήγησε σε …λαϊκά δικαστήρια. Περίπου 100 οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους.
«Αφήστε τις δηλώσεις και παίξτε μπάλα, μας ξεφτιλίζετε», «η ανοχή έχει και τα όρια της, ξυπνήστε» φώναζαν οι πράσινοι οπαδοί που νωρίτερα, με τη λήξη του αγώνα, είχαν κάνει την …είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.
 e-kanaliena.gr