Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Ευθυμίου:Σας καλώ να επιλέξετε Δήμαρχο & όχι κομματάρχη


Φίλες και φίλοι, πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου,
Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη στήριξή σας στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Αποδείξαμε ότι η σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε μέρα με τη μέρα την τελευταία τετραετία, είναι η βάση για να προχωρήσουμε μαζί για το καλό της πόλης μας.
Η μεγάλη εμπιστοσύνη που μας δείξατε, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια ανθρώπινη πόλη και ένα σύγχρονο Δήμο.
Τα πέντε επόμενα χρόνια είναι καθοριστικά για την πόλη μας και την αυτοδιοίκηση. Γι αυτό χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εμπιστευτούμε την εμπειρία, την εντιμότητα, το ήθος και την την εργατικότητα.


Φίλες και φίλοι,

Στις 18 Μαΐου μαζί κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα! Στις 25 Μαΐου μαζί θα κάνουμε την επιτυχία γιορτή!

Στις 18 Μαΐου με την ψήφο σας αποφασίσατε ποιος θέλετε να οδηγήσει το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου τα πέντε επόμενα χρόνια με σταθερά βήματα ανάπτυξης, με σχέδιο και όραμα, για την πόλη και τους πολίτες.
Η ερχόμενη Κυριακή, 25 Μαΐου, είναι καθοριστική για να σφραγίσουμε τη συνέχεια στο έργο που αλλάζει την καθημερινότητά μας. Στις 25 Μαΐου αποφασίζουμε με την ψήφο μας και δίνουμε εντολή για μια μεγάλη πλειοψηφία στο συνδυασμό μας, για να συνεχίσουμε μαζί να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας με σκληρή καθημερινή δουλειά και αγάπη για την πόλη που ζούμε, εργαζόμαστε και ονειρευόμαστε!
 Στις 25 Μαΐου σας καλώ να επιβεβαιώσετε-ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό μας «Μοσχάτο-Ταύρος: Ανθρώπινη πόλη-Σύγχρονος Δήμος» και στο πρόσωπό μου ως επικεφαλής του.
 Στις 25 Μαΐου σας καλώ να επιλέξετε την ελπίδα και το πρόγραμμα, όχι αυτούς που κηρύττουν διαρκώς ένα ζοφερό μέλλον γιατί δεν έχουν τίποτε συγκεκριμένο να πουν
 Σας καλώ να επιλέξετε Δήμαρχο που είναι δίπλα σας και όχι κομματάρχη που καθοδηγείται κεντρικά και δεν ενδιαφέρεται για την ουσία της αυτοδιοίκησης αλλά για κομματικά αξιώματα.
 Σας καλώ να επιλέξετε Δήμαρχο με κριτήριο την αγάπη και την καθημερινή προσφορά του στην πόλη μας

Την Κυριακή δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε για:

· Σύγχρονη μορφή διοίκησης στο Δήμο μας

· Ορθολογική και διαφανή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας

· Τη δημιουργία σημαντικών έργων υποδομής στο Μοσχάτο και τον Ταύρο

· Την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας προς όφελος των πολιτών, αξιοποιώντας όλους τους κοινόχρηστους χώρους

· Την αξιοποίηση-ανάδειξη του παραλιακού μετώπου με δημόσιο χαρακτήρα και ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών

· Την προστασία του περιβάλλοντος

· Την ενδυνάμωση του κοινωνικού μας δικτύου, ώστε να μην βρεθεί αβοήθητος ούτε ένας συμπολίτης μας που δοκιμάζεται από την κρίση.

· Την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας
Καλώ κάθε οικογένεια στο Μοσχάτο και τον Ταύρο και κυρίως τους νέους να συμμετέχετε σε αυτές τις εκλογές δίνοντάς μας ισχυρή εντολή για να πετύχουμε μαζί ακόμα περισσότερα.

Συνεχίζουμε με εμπειρία και δουλειά, με αγάπη για την πόλη μας!
Την Κυριακή ψηφίζουμε για την πόλη μας!
Με σεβασμό και εκτίμηση

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου