27 Απριλίου 2014

Επίθεση Μαστρονικόλα σε Δ. Αλφιέρη

Επίθεση κατά  του  διευθυντή του γραφείου Δ. Αλφιέρη, εξαπέλυσε  ο  υποψήφιος με τον Β. Μιχαλολιάκο Γ. Μαστρονικόλας πρόεδρος  ΝΟΔΕ ΝΔ  στο Πειραιά.
Στην ανοιχτή του επιστολή ο Γ. Μαστρονικόλας αναφέρει: "Εκκλησία κύριε ΑΛΦΙΕΡΗ είμαστε όλοι, εκκλησία κύριε ΑΛΦΙΕΡΗ είναι όλοι και όλες που καθημερινά μαγειρεύουν στα συσσίτια,που καθημερινά διακονούν στα μυστήρια, που καθημερινά μοιράζουν φαγητό σε
απόρους, στηρίζουν ψυχολογικά τους φυλακισμένους,που δίνουν τα χρήματα τους από το υστέρημα τους για το φίλοπτωχο και για την συντήρηση και τον ευπρεπισμό των ναών μας.
Όλοι αυτοί οι άνθρωπο κύριε ΑΛΦΙΕΡΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΙΣΘΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ?
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΦΙΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΦΙΕΡΗ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙ ΟΛΑΣ.
ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΡΕΜΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΦΙΕΡΗ"