13 Απριλίου 2014

Γιορτή στον Πειραιά Ερυθρόλευκη αποθέωση για το 41ο πρωτάθλημα του Θρύλου

 Μπροστά σε 30.000 οπαδούς του, που είχαν κατακλύσει το γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, προεξέχοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.
Το τελετουργικό ξεκίνησε με τον Κριστιάν Καρεμπέ να μπαίνει στο γήπεδο συνοδευόμενος από 130 παιδιά, που κρατούν μπαλόνια με το νούμερο "41" και το σήμα του Ολυμπιακού. Παρών στο γήπεδο ήταν και η παλιά δόξα του συλλόγου, Χούλιο Λοσάντα, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ τα matrix του σταδίου έπαιζαν συνθήματα με το όνομά του.

Μπάντες με βιολιά και σόου με τύμπανα έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή του Ολυμπιακού, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι το πρωτάθλημα αυτό ήταν αφιερωμένο στο Σταύρο Νταϊφά, πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ακολούθησε η είσοδος των παραγόντων και του τεχνικού τιμ, του υπαλληλικού προσωπικού, με το Μίτσελ να αποθεώνεται από τον κόσμο, όπως έγινε και με όλους τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας που βγήκαν ένας-ένας στον αγωνιστικό χώρο.

Περίπου στις 10 το βράδυ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβε το κύπελλο του πρωταθλητή από τα χέρια του προέδρου της Λίγκας, Γιάννη Μώραλη κι αφού ανέβηκε στην ειδική εξέδρα που είχε διαμορφωθεί, σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του φαληρικού σταδίου κάτω από τις επευφημίες του κόσμου και των παικτών που βρίσκονταν δίπλα του.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά που άναψαν έξω από το γήπεδο, ενώ οι παίκτες και ο Μίτσελ κρατώντας το κύπελλο στα χέρια έκαναν το γύρο του θριάμβου και σταμάτησαν στην «θύρα 7» όπου με τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας πανηγύρισαν το 41ο πρωτάθλημα.