08 Μαΐου 2014

Φωτίου :Στίς 18 Μαΐου λέμε όχι στους εκφραστές της μιζέριας & του μηδενισμού

*του υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Πειραιά Λευτέρη Φωτίου


Στις 18 Μαΐου η ψήφος των συμπολιτών μας θα επιβραβεύσει τους οραματιστές της αυτοδιοίκησης. Θα επιβραβεύσει αυτούς που στα χρόνια της αβάσταχτης κρίσης οραματίσθηκαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν.  Στις 18 οι ψευδεπίγραφες επαναστάσεις παρωχημένων κομματικών μηχανισμών θα μπουν στο περιθώριο.
Επανάσταση στην αυτοδιοίκηση είναι να ελπίζεις, να σχεδιάζεις και να υλοποιείς.Φίλες & φίλοι ,οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Τo έργο του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής είναι πρωτόγνωρο ,αν αναλογιστεί κανείς ότι επετεύχθη στα μαύρα χρόνια της κρίσης ,από το 2010 και έπειτα.
Οι αντίπαλοί μας με ένδεια  αυτοδιοικητικού λόγου ,προσπαθούν να μετατρέψουν την εκλογική διαδικασία σε αρένα.Προσπαθούν να μηδενίσουν και ν απαξιώσουν τα έργα που η περιφέρεια σχεδίασε χρηματοδότησε και εκτέλεσε σ ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα τού Πειραιά
Φίλες και φίλοι η τεράστια οικονομική κρίση έπληξε βάναυσα τον Πειραιά ,το Κερατσίνι ,την Δραπετσώνα, το Πέραμα, την Νίκαια τον Κορυδαλλό και τον Ρέντη.
Στα πέτρινα αυτά χρόνια ,η περιφέρεια Αττικής ,δούλεψε με δύναμη ,πείσμα και αποφασιστικότητα για να βελτιώσει την ζωή του δοκιμαζόμενου πολίτη και τα κατάφερε.
Στις 18 λέμε όχι στου εκφραστές της μιζέριας ,της ισοπέδωσης και του μηδενισμού
Στις 18 λέμε ΝΑΙ στο όραμα και την ελπίδα
Στις 18 λέμε Γ.ΣΓΟΥΡΟΣ ¨μόνο με έργο¨

ΦΩΤΙΟΥ ΛΕΥΤΈΡΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά