Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Έκθεση για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ από την Τετάρτη 4/3,στον Πειραιά

Μία έκθεση αφιερωμένη στον ηθοποιό Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατό του, φιλοξενείται από αύριο Τετάρτη στο νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου στον Πειραιά.
Την έκθεση με θέμα «2004-2014: Δέκα χρόνια χωρίς τον Δημήτρη» πραγματοποιεί ο Δήμος Πειραιά και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 20 Μαρτίου.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, φωτογραφίες του, αφίσες και προγράμματα από εμφανίσεις του, αλλά και να παρακολουθήσουν ταινίες που όλοι αγαπήσαμε. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν ακυκλοφόρητα τραγούδια του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
Τα εγκαίνια της, θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στις 4 Μαρτίου 2014, στις 18:00 το απόγευμα.
«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Πειραιώτης γέννημα θρέμμα, αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Στόχος μας να αναδείξουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που φωτίζουν την προσωπικότητά του αλλά και την προσφορά του στην έβδομη τέχνη» τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πειραιά.