06 Ιανουαρίου 2014

Τα προβλήματα της ΝΔ στον Πειραιά… αυξάνονται!

Εναντίον της τριπλής κάλπης τον Μάιο, τάσσεται ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News .Γεμίσαμε με πολύ κόπο και θυσίες του ελληνικού λαού την καρδάρα με το γάλα και θα είναι καταστροφή να το χύσουμε από μόνοι μαςυπογραμμίζει.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  κ. Αρβανιτόπουλος θεωρεί εξαιρετικά δύσκολη την επανεκλογή του στον Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία μιας και λόγω συνθηκών η Νέα Δημοκρατία ενδεχομένως να μην εκλέξει κανένα βουλευτή στην Α’ Πειραιώς.

Οι δυσχέρειες που αντιμετωπίζει το κόμμα, οφείλονται όχι μόνο στην αντίδραση των πολιτών στα συνεχή οικονομικά μέτρα, αλλά κυρίως στην σύγκρουση του Δημάρχου Πειραιά, Βασ. Μιχαλολιάκου με την «Χρυσή Αυγή» καθώς υποστήριξε τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που κινήθηκε εναντίον τους θεωρώντας τους …δωδεκαθεϊστές.

Η αντίθεση που έχει δημιουργηθεί με το κόμμα του συνονόματού του αρχηγού της Χ.Α., είναι τόση που από την πλευρά της η Χ.Α ετοιμάζεται συστηματικά, σύμφωνα με πολλές πηγές, στην κάθοδό της στις Δημοτικές Εκλογές, με ορισμένες μετρήσεις να της δίνουν ακόμη και άνω του 15% την περίοδο αυτή.
Ο δεύτερος λόγος η υποστήριξή  του προς τον –προσφάτως- γαμβρό του, κ. Κατσαφάδο, βουλευτή της ΝΔ που, στις τελευταίες εκλογές, εξελέγη από τα υπόλοιπα της ΝΔ στην Επικράτεια ο οποίος δεν χαίρει ιδιαίτερης συμπάθειας στην εκλογική περιφέρεια.
Ωστόσο σύμφωνα με ορισμένους κύκλους, φέρεται να έχει συγκρουσθεί και με τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Μαρινάκη με ενδεχόμενο οι οργανωμένοι φίλαθλοι να μην στηρίξουν την υποψηφιότητά του στη Δημαρχία και να μετακινηθούν σε άλλους χώρους … παραπλήσιους. Για τη Συγγρού, ο Πειραιάς παραμένει ένα μεγάλο και αγωνιώδες ερωτηματικό και η εκπροσώπηση του κυβερνώντος κόμματος στην εκλογική αυτή περιφέρεια ενδεχομένως μπορεί να καλυφθεί μόνο με την τοποθέτηση του κ. Αρβανιτόπουλου σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ