
Είχε ανοίξει το 1943 σαν ουζερί
και το όνομα το πήρε από τον ιδιοκτήτη του Κώστα Γιαγκλιτζόπουλο που οι φίλοι
του τον φώναζαν ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ (ο μαύρος μπαμπάς στα τουρκικά ) γιατί ήταν μελαψός. Αργότερα το μαγαζί καθιέρωσε
τη μερίδα σουβλάκι κρέας ή μπιφτέκι με μία μεγάλη πίτα, ντομάτα και το πεντανόστιμο
τζατζίκι.
Μαζι με την ''Γεφυρα'' (εκλεισε πριν 5 χρονια ) και το ΑΒΡΑΑΜ αποτελουσαν το καλυτερο τριγωνο σουβλατζιδικων του Πειραια.