17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γιάννης Διάκος υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού

Με δήλωση του ο Δ. Σύμβουλος Κορυδαλλού κ. Γιάννης Διάκος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Δήμο  Κορυδαλλού. Όλη η ανακοίνωση : «Φίλες και Φίλοι,
Σε δύσκολους καιρούς έχουμε πει ότι οι Αυτοδιοικητικοί πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη και να υπηρετούν την κοινωνία με το λαό για το κοινό συμφέρον. Πολλοί ισχυρίζονται ότι οι αρχές του τόπου είναι αποκομμένες από την κοινωνία, ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να επανεκλεγούν. Αυτό δεν ισχύει για μας! Εμείς δεν έχουμε αυτοσκοπό την κατάκτηση μιας θέσης. Δεν έχουμε παρωπίδες. Δεν διακατεχόμαστε με -αυτό που λένε – «δημοσιοϋπαλληλικό» σύνδρομο! Δεν έχουμε παρωπίδες, κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω. Ο τόπος χόρτασε τα κούφια λόγια, τα λόγια δίχως νόημα. Κι αν για κάτι έχει μετανιώσει όλος ο πολιτικός κόσμος αυτό είναι η παρωχημένη ψευδολογία των ολίγων εις βάρος των πολλών.
Το 2010 εκλέχθηκα με το συνδυασμό « Κορυδαλλός-Πρώτη Πόλη» του φίλου Β. Βουγιουκλάκη, δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού, μιας πόλης που αγάπησα και αγαπώ ακόμη. Από τότε μέχρι σήμερα (Σεπτέμβριος 2013) πέτυχα από την μεριά της αντιπολίτευσης – όσο- μπορούσα αρκετές αλλαγές που έχουν πάντα στόχο το κοινό τοπικό συμφέρον. Στηλίτευσα το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή όταν έπρεπε χωρίς τάση ισοπεδωτισμού, με νηφαλιότητα και οξυδέρκεια. Ήμουν αναμφισβήτητα από τους πιο δραστήριους συμβούλους και πέτυχα διακρίσεις σε περιφερειακό επίπεδο με την εκλογή μου στην ΠΕΔΑ της ΚΕΔΕ ως Προέδρου της Επιτροπής Αλληλεγγύης, παράλληλα συμμετείχα και σε διάφορες άλλες επιτροπές της Περιφέρειας Δήμου
Όλα αυτά, μόνα τους έφεραν την τάση για το επόμενο βήμα. Για το πιο μεγάλο και το πιο δυναμικό. Το βήμα για τον δημαρχιακό θώκο του Κορυδαλλού. Ο Δήμος μας θέλει πλέον την αλλαγή για την ελπίδα αλλά και την ελπίδα για την αλλαγή. Και αυτό πιστέψτε το δεν μπορεί να έρθει με την παρούσα Δημοτική Αρχή. Χρειάζονται νέα πρόσωπα όχι μόνο άφθαρτα, αλλά και αγέρωχα έτοιμα για συγκρούσεις.
Σεβόμενος, λοιπόν, την θέληση του λαού του Κορυδαλλού δηλώνω με το πιο σαφή τρόπο την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Κορυδαλλού και κάνω έκκληση στους πολίτες να συστοιχηθούν μαζί μου για ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ».