26 Ιανουαρίου 2013

H μεγάλη γιορτή του Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΠ! Δευτέρα 28/1 στο Σ.Ε.Φ


Ο πρόεδρος της EΠΣΠ Στέλιος Μπρατσόλης σε δήλωσή του τόνισε:
Την Δευτέρα 28/1/13 στις 6.30 μ.μ.  είστε όλοι και όλες καλεσμένοι μας στην Μεγάλη γιορτή βραβεύσεων του Παμπειραικου Κοινωνικού Ποδοσφαιρικού Ερασιτεχνικού Πειραιά.
Η Παρουσία σας τιμά τα Σωματεία μας και την μεγάλη συνεισφορά τους στο ποδόσφαιρο και στις περιοχές τους.
Είναι μεγάλη η δυσκολία και οι αγωνίες που περνάνε τα σωματεία μας να κρατάνε ουσιαστικά μόνοι τους ανοιχτή τη Παμπειραικη Ποδοσφαιρική προοπτική μας.
Τα κάνουνε όλα μόνοι τους! Παλεύουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !  Χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από την Πολιτεία και κάθε αρμόδιο ..
Αυτό το τραγικό περιστατικό, που ευτυχώς η θεά τύχη προστάτευσε τον ποδοσφαιριστή του Αργοναύτη και δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη απώλεια στο πολυτραυματισμένο γήπεδο του ΣΕΦ που από ανάγκη και μόνο χρησιμοποιούμε και χρησιμοποιούν τα 15 σωματεία του κεντρικού Πειραιά, μας υποχρεώνει υπεύθυνα αλλά και δυναμικά να μην δεχθούμε άλλη μετάθεση στην άμεση, ασφαλή, πλήρη  ανακατασκευή του!
Μαζί με τα απαραίτητα μέτρα που από μεθαύριο θα  συζητήσουμε θα συμφωνήσουμε και θα πάρουμε  μαζί με τα σωματεία μας που έχουν έδρα το γήπεδο  του ΣΕΦ.
Η Ένωσή μας από την Γιορτή της Δευτέρας μπαίνει σε διαρκή και με κάθε μορφή διεκδίκηση για να γίνει επιτέλους αυτή η δικαιωματική ανακατασκευή του γηπέδου του ΣΕΦ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ! Αυτό είναι το νόημα των βραβεύσεων της Δευτεριάτικης γιορτής μας. Σας περιμένουμε. Να είστε εκεί!
Χορηγός επικοινωνίας της μεγάλης γιορτής της ΕΠΣΠ είναι & η ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑΣ