12 Μαρτίου 2012

Δημήτρης Χονδροκούκης: Ένας Πειραιώτης κατακτά τον Κόσμο!

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στάθηκε ο Πειραιώτης Πρωταθλητής Δημήτρης Χονδροκούκης, χαρίζοντας Πανελλήνια συγκίνηση και αισιοδοξία. Σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που εργάζονται, μάχονται, θυσιάζουν, για το καλύτερο, δίνοντας το παράδειγμα για το τι χρειάζεται ο Ελληνικός Λαός για να πάει μπροστά.
Ο Πειραιώτης αθλητής με το άλμα του στα 2.33 έκανε νέα ατομική επίδοση μέσα στην Κωνσταντινούπολη, υψώνοντας την Ελληνική σημαία στην κορυφή στέλνοντας ταυτόχρονα τους ήχους του Εθνικού μας Ύμνου, στα πέρατα της Οικουμένης.


Ο Δημήτρης Χονδροκούκης ανήκει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και προπονείται με τον πατέρα του Κυριάκο Χονδροκούκη που έχει γράψει και αυτός τις δικές του σελίδες αθλητικής ιστορίας. Ο Δημήτρης γυμνάζεται σε πολύ δύσκολες συνθήκες, με μηδενικές παροχές από την Πολιτεία. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες, οι συνθήκες προπόνησεις χωρίς θέρμανση είναι απαράδεκτες. Όμως αυτά τα πράγματα δεν πτοούν αυτούς που έχουν μέσα στην ψυχή τους πάθος, όραμα, στόχους μα πάνω από όλα αγάπη για αυτό που κάνουν και αυτό που διεκδικούν!