11 Φεβρουαρίου 2012

Nέο χτύπημα κατά του παρεμπορίου στον Πειραιά – Μεγάλες ποσότητες λαθραίων σε μονοκατοικία στην Αλκιβιάδου

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γεώργιος Δαβάκης, δήλωσε: «Πρόκειται για την πολλοστή επιτυχία της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία όχι μόνο κατάσχεσε παράνομα αντικείμενα και συνέλαβε παράνομους μικροπωλητές, αλλά χτύπησε για ακόμη μία φορά την καρδιά του παραεμπορίου αφού ανακάλυψε δύο αποθήκες, όπου φυλάσσονταν μεγάλες ποσότητες τσιγάρων και όπου διέμεναν δεκαέξι παράνομοι μικροπωλητές, οι οποίοι μετά την κατάσχεση των εμπορευμάτων συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Ασφάλεια. Μετά τον κ. Δήμαρχο, συγχαίρω και εγώ τους Δημοτικούς Αστυνομικούς για αυτή τη πραγματικά μεγάλη επιτυχία.»

Φορτιστές, τηλέφωνα, παιχνίδια και μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, έκρυβαν οι αποθήκες της μονοκατοικίας καθώς και υπόγειος χώρος σε πολυκατοικία απέναντι από την μονοκατοικία όπου διέμεναν δεκαέξι αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι δεν είχαν κανένα έγγραφο ενοικίασης των χώρων.
Στην επιχείρηση πήραν μέρος δώδεκα δημοτικοί αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες, με επικεφαλής τον Τμηματάρχη Α΄ Συντονισμού και Τροχαίας καθώς και άνδρες του τμήματος Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ.
Στην συνέχεια οι 16 αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Πειραιά, για εξακρίβωση των στοιχείων τους.