06 Φεβρουαρίου 2012

Δήμος Πειραία: Ασυμπλήρωτα ακόμα Πόθεν έσχες

Είναι ωραία να κάνουμε κριτική στο Δήμαρχο 'η στη δημοτική αρχή ,για διάφορα θέματα και πολιτικές ,άλλα πρέπει και εμείς να εφαρμόζουμε το νόμο.Από ότι βλέπω ο Δήμαρχος πρώτος και καλύτερος έχει αναρτήσει φαρδιά - πλατιά όλα τα περιουσιακά του στοιχεία,όπως απαιτεί ο νόμος και η δεοντολογία.
Ορισμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Πειραιά(και της αντιπολίτευσης ,παρακαλώ ), δεν έχουν ακόμα υποβάλει στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης ή έχουν υποβάλλει αλλά πάντως δεν τα έχουν αναρτήσει (όπως ρητά προβλέπει ο νόμος) στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά την Δ.Π.Κ. .Ένας άλλος ''πονηρός'' δείχνει ότι δεν έχει ούτε ένα ευρώ εισόδημα τα 3 τελευταία χρόνια και ούτε και 1 ευρώ κατάθεση!!
Ονόματα δεν γράφουμε αλλά ,οποιοσδήποτε κάνει μια απλή περιήγηση στο http://pireasnet.gr/Default.aspx?tabid=1049 και http://pireasnet.gr/Default.aspx?tabid=1048 θα το αντιληφθεί αμέσως.