14 Ιανουαρίου 2015

Στον Πειραιά ο Βενιζέλος

Επίθεση σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το Πειραιά ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια  ομιλίας του πριν από λίγο στον Ο.Λ.Π .Ο κ. Βενιζέλος έβαλε σειρά από διλήμματα στους πολίτες κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι προσπαθεί να εκφοβίσει το εκλογικό σώμα και το ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να επιβάλει έναν εφησυχασμό. Ο ίδιος πάντως δεν παρέλειψε να απευθύνει και κατηγορίες για υπονομευτές και διασπαστές, κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα για προσελεύσεις μετά τις εκλογές.

«Έφτασε η ώρα της αλήθειας, έφτασε η ώρα που όλα εξοφλούνται άμα τη εμφανίσει» διεμήνυσε ο Ευ.Βενιζέλος . Ο ίδιος έθεσε ένα δίλημμα τονίζοντας πως «εμείς την Κυριακή 25 Ιανουαρίου όταν θα πάνε οι πολίτες να ψηφίσουν θα έχουμε στην κάλπη αφήσει την Ελλάδα ακέραιη, με τις τράπεζες να υπάρχουν και να λειτουργούν, με την οικονομία σε κίνηση και σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης. Θα αφήσουμε στην κάλπη την Ελλάδα να έχει το ΕΣΠΑ έτοιμο.
Νωρίτερα  σε μια πολιτική και συναισθηματική έκρηξη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Real fm) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στον προκάτοχό του, που ίδρυσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ότι συμπεριφέρεται ως «πρίγκηπας» και «ιδιοκτήτης» του χώρου της δημοκρατικής παράταξης.