28 Νοεμβρίου 2014

Μοσχάτο:Συντήρηση γηπέδων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τοποθέτηση δαπέδων και η συντήρηση των αθλητικών ανοιχτών γηπέδων στο Μοσχάτο και τον Ταύρο . Το έργο είχε προϋπολογισμό κόστους 22.076,78 € που καλύφθηκε με ίδιους πόρους.
Ειδικότερα, τα γήπεδα στα οποία πραγματοποιήθηκαν τα έργα συντήρησης είναι τα εξής: Το γήπεδο του μπάσκετ στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου , το γήπεδο μπάσκετ στο 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου, το γήπεδο μπάσκετ επί της Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο, το ΓΑΣ Ταύρου, το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται εντός του δημοτικού ανοιχτού ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο (Καποδιστρίου), το γήπεδο μπάσκετ του 1ου Λυκείου Μοσχάτου (Ποσειδώνος και Κωνσταντινουπόλεως), το γήπεδο τένις στο Μοσχάτο (Πλάτωνος και Λάμπρου Κατσώνη) και το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται πίσω από το κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου (Ποσειδώνος και Καποδιστρίου).
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:
“Η Τεχνική μας Υπηρεσία ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο εργασιών για τη συντήρηση των ανοιχτών αθλητικών μας γηπέδων και την τοποθέτηση των νέων δαπέδων. Θα ακολουθήσει, με τη νέα χρονιά, η συντήρηση και των άλλων αθλητικών μας χώρων, έτσι ώστε να μπορούν οι μαθητές μας, αλλά και οι πολίτες μας να αθλούνται σε γήπεδα ασφαλή, καλαίσθητα και σύγχρονα. Πέρα όμως από την προσπάθεια που καταβάλλει η Τεχνική μας Υπηρεσία, θέλω να τονίσω ότι η συντήρηση των δημόσιων χώρων αποτελεί κοινή προσπάθεια, τόσο από τον Δήμο όσο και από τους αθλούμενους σε αυτούς. Εμείς οι ίδιοι, οι πολίτες, πρέπει να προσέχουμε και να φροντίζουμε τα γήπεδά μας, να μην τα λερώνουμε ή να τα καταστρέφουμε, προκειμένου να μπορούμε να ζούμε σε ένα όμορφο περιβάλλον, ικανό να προσφέρει σε εμάς και στα παιδιά μας”.