29 Νοεμβρίου 2014

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου-Αθλούμαι - Κινούμαι - Μεγαλώνω Σωστά!

Μια μεγάλη αθλητική γιορτή για παιδιά. Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου παιδιά από 0-14 ετών συμμετέχουν σε έναν συμβολικό αγώνα 1χλμ. στον οποίο είναι όλοι νικητές. Στο κέντρο του Πειραιά με εκκίνηση από το Δημοτικό Θέατρο γονείς με καρότσια, παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας και μικροί έφηβοι δίνουν δυναμικό παρόν γιατί η άθληση είναι τρόπος ζωής, είναι επιλογή ζωής. Αθλούμαι - Κινούμαι - Μεγαλώνω Σωστά!!!!

Το 4moms.gr σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη-Ivic υπόσχονται μια ξεχωριστή εμπειρία. Δώρα, εκπλήξεις και happenings περιμένουν τους μικρούς μας φίλους… Δήλωσε τώρα συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά στο 4moms.gr & runnermagazine.gr, είτε στο κατάστημα της Puma στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 138), είτε στα ταμεία του Allou! Fun Park. Εγγραφές και την ημέρα της εκδήλωσης ενώπιον του Δημοτικού Θεάτρου (09:00-10:30).
Δίνουμε στα παιδιά μας τα σωστά ερεθίσματα και τα προτρέπουμε να αποκτήσουν υγιή σχέση με το σώμα τους, τα προτρέπουμε να αθληθούν.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσφέρουμε φαρμακεία σε όλα τα δημοτικά σχολείο Πειραιά. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά