21 Μαΐου 2014

Ο Μώραλης σε εκδήλωση του Ολυμπιακού και της UNICEF

Με θερμά λόγια στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη και του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, με αφορμή το φιλανθρωπικό Shopping Day που διοργάνωσε η Brooks Brothers στο νέο της κατάστημα στον Πειραιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη UNICEF για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών.

Ο κ. Κανελλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, τόνισε: «Αποτελεί μία κορυφαία στιγμή για την ανθρωπιστική δράση της UNICEF στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση αυτή απόψε εδώ και η πρωτοβουλία του κύριου Τζουβελεκάκη μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι οι πρωτοβουλίες που έχουμε αναπτύξει στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό έχουν βρει απήχηση από σοβαρούς και έγκυρους επιχειρηματίες που θα συνεχίσουν να ενισχύουν αυτό το έργο.
Η εκδήλωση έχει κι έναν άλλο χαρακτήρα για μένα. Είναι ξεχωριστή, γιατί μας χωρίζουν μόλις κάποιες ώρες από την εκλογική μάχη του Πειραιά, όπου ο Γιάννης Μώραλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τη στάση τους και με τη δράση τους μέσα από τον Ολυμπιακό κι εκτός Ολυμπιακού στην κοινωνία του Πειραιά, έχει βρει μεγάλη απήχηση και μεγάλη ανταπόκριση. Θέλω να εκφράσω την ανθρωπιστική αλληλεγγύη μου και την αλληλεγγύη μου στον αγώνα ο οποίος γίνεται σήμερα. Θα έρθει μια καλύτερη μέρα, πιστέψτε με, στον Πειραιά μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, γιατί γνωρίζω τον ήθος και τον χαρακτήρα των ανθρώπων, τον ανθρωπισμό τους, αλλά και τη δράση τους. Ο ανθρωπισμός, να ξέρετε, δεν τεμαχίζεται και δεν εκποιείται. Αυτοί που τον έχουν, τον κουβαλούν μαζί τους σε όλη τους τη ζωή και ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης έδειξε ότι έχει πραγματικά αυτή τη διάσταση στην κοινωνική του δραστηριότητα. Ευχαριστώ πολύ και τον Γιάννη Βρέντζο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ολυμπιακού για όλη αυτή την υποστήριξη που έχουμε στο έργο της UNICEF. Είμαι αισιόδοξος».
Το λόγο πήρε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά  και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σημείωσε: «Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF θεωρώ ότι είναι, αν όχι η πλέον σημαντική, η πιο σημαντική από όσες έχω ζήσει εγώ 21 χρόνια στον Ολυμπιακό. Είναι μία συνεργασία που δείχνει την κοινωνική ευαισθησία του Ολυμπιακού και την προσφορά του, αν θέλετε, όλα αυτά τα χρόνια, με κορύφωση τα τελευταία 4-5 χρόνια. Όσον αφορά την Brooks Brothers, θεωρώ ότι είναι μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία αυτή στην οποία κατέληξε, ο κ. Τζουβελεκάκης. Χρόνια είναι κοντά στον Ολυμπιακό και στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες».