07 Μαΐου 2014

Mια οφειλόμενη απάντηση στην ΑΥΓΗ & τον Βασίλη Πάικο!



Toυ Τάκη Αβραμίδη
         π.Αντιδημάρχου Πειραιά,υποψήφιου Δ.Συμβούλου
Τις τελευταίες μέρες ο Β. Πάικος έχει εξελιχθεί σε ειδικό απεσταλμένο της ΑΥΓΗΣ και του ΣΥΡΙΖΑ κατά συνέπεια, εναντίον του Συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μώραλη.
H αυτοαποκαλούμενη προοδευτική αριστερά, αριστερά της ατάκας και της πνευματικής και ιδεολογικής οκνηρίας, διαισθανόμενη την επερχόμενη αλλαγή πλεύσης των δημοτικών πραγμάτων του Πειραιά προς το καλύτερο, από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης του συνδυασμού μας επιδίδεται συστηματικά σε μια προσβλητική επίθεση εναντίον του προσώπου του υποψηφίου Δημάρχου και πολλών υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων.

Με χαρακτηρισμούς αίολους, που δε συνάδουν με το ύφος και το ήθος των Πειραιωτών, καθώς επίσης και τις  προσωπικές διαδρομές όλων όσων συμμετέχουν σε αυτό το πρωτόγνωρο εγχείρημα , ορισμένοι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί προσπαθούν να απαξιώσουν μια γνήσια, υπερκομματική  προσπάθεια που έχει ρίζες και αναφορές στην κοινωνία της πόλης μας.
Με γλώσσα και με επιχειρήματα που δεν έχουν καμιά σχέση με το ύφος, το ήθος, την αισθητική, την ιδεολογία αλλά και τους αγώνες της ιστορικής προοδευτικής αριστεράς στο Δήμο μας και στη χώρα μας. Αυτή η αριστερά της ατάκας και του αποπροσανατολισμού, αποκαλύπτει συστηματικά και καθημερινά με τη στάση της πόσο περιορισμένες είναι οι δυνατότητές της να αναγνωρίσει, να κατανοήσει, να ερμηνεύσει και να ιεραρχήσει σωστά τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες των Πειραιωτών.
Δυστυχώς για αυτούς, η μέρα της κρίσης των πολιτών  πλησιάζει.