21 Μαΐου 2014

Επιστολές Μώραλη προς τους πολιτικούς αρχηγούς

Το πλάνο του για τον Πειραιά αναλύει ο Γιάννης Μώραλης σε επιστολές που έστειλε προς τον πρωθυπουργό, αλλά και τους αρχηγούς των κομμάτων. Παράλληλα, ζητά τη στήριξή τους για την ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» υπογραμμίζει στις επιστολές του ότι με τους συνεργάτες του εκπόνησαν ένα ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για την πόλη σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους και τους παραγωγικούς φορείς.
«Στο επίκεντρό του θέσαμε την ανάδειξή του Πειραιά σε Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρο, σε διεθνή κόμβο Συγκοινωνιών, Επικοινωνιών, Logistics και Εμπορίου και σε Λιμάνι αφετηρίας για την Κρουαζιέρα. Στόχοι που θα επιφέρουν πόρους στον Πειραιά πλέον των 3 δισ. ευρώ και συνακόλουθα 35.000 νέες θέσεις εργασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι επιστολές είχαν παραλήπτες τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Πάνο Καμμένο, τον Φώτη Κουβέλη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, από τους οποίους ζητά υποστήριξη για να συμπεριληφθούν στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 ΣΕΣ (ΕΣΠΑ) για χρηματοδότηση οι βασικές στρατηγικές επιλογές που περιλαμβάνονται στο πλάνο του.
w