09 Μαΐου 2014

Αλεξάνδρα Μαντζιώκα:Μήνυμα αισιοδοξίας

 Η Αλεξάνδρα Μαντζιώκα είναι
Υποψήφια Περιφερειακής συμβούλου Πειραιά
με το συνδυασμό ATTIKH του Γ. ΣΓΟΥΡΟΥ

Αγωνιζόμαστε , για έναν Πειραιά :
• που το Λιμάνι του θα είναι ο βασικός κόμβος της θαλάσσιας σύνδεσης της Ανατολής με την Δύση.
• που θα το επισκέπτονται πολλοί περισσότεροι τουρίστες και θα μένουν σ΄ αυτόν έστω και για λίγες ώρες, τονώνοντας την Τοπική Οικονομία. που οι φτωχοί και οι άνεργοι, θα στηριχθούν ουσιαστικά, καθώς το νέο ΕΣΠΑ δίνει

την δυνατότητα και τους πόρους στη Περιφέρεια, για να βοηθήσει τους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από την κρίση.
• που θα νιώθουμε την στήριξη της Περιφέρειας στην κατασκευή σημαντικών έργων υποδομής στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα, στο Πέραμα, τον Κορυδαλλό, την Νίκαια, τον Ρέντη, τον Πειραιά
Στις εκλογές στις 18 Μαϊου επιλέγουμε Αυτοδιοικητικές Αρχές για την επόμενη πενταετία και πρέπει να ψηφίσουμε συνειδητά και με ορθή κρίση άτομα ικανά , αξιόπιστα με Αυτοδιοικητική γνώση και εμπειρία.
Ψηφίζουμε τον Γιάννη Σγουρό γιατί αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση
για την σωστή λειτουργία της Περιφέρειας. Στη δύσκολη πρώτη θητεία της Περιφέρειας μπήκαν οι βάσεις για να επιτευχθούν οι στόχοι μας αυτοί.
Συνεχίζουμε μαζί, με αλληλοϋποστήριξη και αλληλεγγύη για την ανάπτυξη, προκοπή, αναβάθμιση του Περάματος, του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, του Κορυδαλλού, της Νίκαιας, του Ρέντη, του Πειραιά.
Ζητώ την μια από τις τρεις ψήφους σας στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού για να μου δώσετε την ευκαιρία να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την διαδικασία της Ανάπτυξης του Πειραιά, του Περάματος, του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, του Κορυδαλλού, της Νίκαιας, του Ρέντη.
. Τώρα πια, εκτός από την γνώση , την δύναμη και τον ενθουσιασμό
της ηλικίας μου, υπάρχει και η εμπειρία της εκλεγμένης Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε Πειραιά στην προηγούμενη πρώτη θητεία μας.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας στις προηγούμενες εκλογές
Με εκτίμηση
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΣΙΩΚΑ