07 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τον Κορτζίδη;

Η φωτογραφία που βλέπετε δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες, όταν ο δήμαρχος του Ελληνικού, Χρήστος Κορτζίδης, επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις για το «έγκλημα» στο λούνα παρκ.
Έχουμε γράψει εκτενώς γι’ αυτό και για τις ευθύνες του κ. Κορτζίδη που ποτέ δεν τις αποδέχθηκε αλλά έριξε την μπάλα στην εξέδρα.
Όμως, στη φωτογραφία υπάρχει δίπλα στον δήμαρχο κι ένας άλλος που δεν είναι και τόσο άγνωστος. Πρόκειται για τον Άκη Μπαδογιάννη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή σημαίνον στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από αυτούς που έχουν υποστηρίξει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

Ο κ. Μπαδογιάννης λοιπόν βρέθηκε δίπλα στον κ. Κορτζίδη στο «Βατερλώ» του. Γιατί άραγε αισθάνθηκε την ανάγκη ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τον δήμαρχο σε ένα θέμα για το οποίο είναι εξοργισμένη όλη η Ελλάδα με τις ευθύνες του δήμου;
Με ποια ιδιότητα το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Κορτζίδη; Και τι λέει το κόμμα του γι’ αυτό; Καλύπτει τον δήμαρχο που έπρεπε να είχε παραιτηθεί αν είχε λίγη αξιοπρέπεια;