03 Μαΐου 2014

Θα έπρεπε να ντρέπεστε Στρατηγέ που υπηρετήσατε και την πατρίδα!

Βεβαίως και δεν φοβόμαστε μήπως μας «κατσικωθούν» τίποτα στρατηγοί ξαφνικά και χτυπήσει το πρωί η πόρτα μας αλλά δεν θα είναι ο γαλατάς, ωστόσο, είναι μεγάλη ξεφτίλα να ασχολούμαστε εν έτει 2014 με κάτι τύπους που μέχρι πρότινος είχαν το εθνόσημο στο στήθος και τώρα έβαλαν την σβάστικα των ναζί.

Ο λόγος φυσικά για τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία και υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή, Ελευθέριο Συναδινό ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για να μας εξηγήσει το λόγο που έγινε χρυσαυγίτης και να μας πει γιατί τα δικά του τα στερνά θα τιμήσουν τα πρώτα. Δεν ξέρουμε αν έχει κάνει καλή δουλειά ως στρατιωτικός, αν εκπαίδευσε σωστούς Έλληνες και αν τίμησε την ελληνική σημαία στην οποία ορκίστηκε. Μπορεί και να το έκανε. Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι που ενώ ορκίστηκαν στην πατρίδα την πρόδωσαν, πολιτικοί και στρατιωτικοί.
Όμως θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Συναδινός που υποτίθεται ότι ορκίστηκε πίστη στα ιδανικά της δημοκρατίας να περνά στις τάξεις ενός φασιστικού κόμματος που είναι εχθρός της δημοκρατίας. Ένα κόμμα καθαρά ανθελληνικό, αντιχριστιανικό, ρατσιστικό και εγκληματικό με αυτό τον κύριο αντιστράτηγο να του δίνει το άλλοθι που θέλει ο Κασιδιάρης και η παρέα του.