04 Μαΐου 2014

Μαρινάκης: ο Μιχαλολιάκος έχει καταστήσει εδώ και μήνες προεκλογικό του κέντρο το Δημαρχείο



 Σε συνέχεια της αποκαλυπτικής συνέντευξης στο σημερινό  Βήμα της Κυριακής έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης:
''- Περιμέναμε από τον κ. Μιχαλολιάκο από θεατής να γίνει πρωταγωνιστής. Να δώσει λύση στα μεγάλα και σημαντικά και να μη λέει ψέματα στους Πειραιώτες. Να κάνει έργα και όχι ωραία φυλλάδια για παρεμβάσεις και έργα που δεν έγιναν ποτέ. Να βελτιώσει το αστικό περιβάλλον και την εικόνα του Πειραιά. Τα κτίρια που βρίσκονται στην είσοδο του οποίου θυμίζουν την εποχή του 40 όταν η πόλη είχε βομβαρδιστεί. Περίμενα από τον κ. Μιχαλολιάκο να μην περιφρονήσει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που του ζήτησε την απελευθέρωση των χώρων για τη δημιουργία αθλητικών γηπέδων και χώρων άθλησης, χωρίς ο δήμος να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ, αφού τα έξοδα θα καλύπτονταν από τον Ερασιτέχνη. Να δείξει έμπρακτα ενδιαφέρον για τα παιδιά και τα αθλητικά
σωματεία του Πειραιά, τα οποία κορόιδευε επανειλημμένως ότι δήθεν θα ικανοποιούσε τα απολύτως λογικά αιτήματά τους για την εξασφάλιση χώρων. Να δημιουργήσει ένα σύγχρονο κολυμβητήριο για τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό, που αν και έχουν να επιδείξουν τεράστιες επιτυχίες στις πισίνες, βρίσκονται περιθωριοποιημένοι από την παρούσα δημοτική αρχή. Περίμενα από τον κ. Μιχαλολιάκο να είναι πιο υπεύθυνος και να μην «εκβιάζει» επιχειρηματίες του Πειραιά που χρωστούν στον Δήμο για να εξασφαλίσει τη στήριξη τους αλλά και δημοτικούς υπαλλήλους για να μείνουν στη θέση τους στον δήμο. Να κρατήσει στην πόλη τους τουρίστες της κρουαζιέρας που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τεράστια οικονομική ανάσα για τον επιχειρηματικό κόσμο. Να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του λιμανιού σε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο. Να μην είχε καταστήσει εδώ και έξι μήνες προεκλογικό κέντρο το δημαρχείο και να μην είχε γίνει κατ εξακολούθηση φορέας των συμφερόντων κάθε λαθραίου, καταδικασμένου επιχειρηματία που εποφθαλμιά την πόλη μας. Τα σχετικά στοιχεία είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή''.