20 Μαΐου 2014

Ο Μιχαλολιάκος εκλιπαρεί τα κανάλια να μην "παίξουν" τη δήλωση Κάσση


 Σε κατάσταση πανικού έχει περιέλθει ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθώς τις τελευταίες ώρες προσπαθεί απεγνωσμένα να μην πάρει διαστάσεις το μεγαλοπρεπές άδειασμα που του έγινε από τον δημοτικό του σύμβουλο, Παναγιώτη Κάσση, σχετικά με τις πέτσινες καταγγελίες του για δήθεν κλίμα έντασης στο λιμάνι του Πειραιά. Ο κ. Μιχαλολιάκος έχει επιδοθεί σε μπαράζ τηλεφωνημάτων προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, MEGA και ALPHA εκλιπαρώντας να μην μεταδώσουν τη δήλωση του γνωστού ποινικολόγου, Παναγιώτη Κάσση, που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και αποδεικνύει το ανυπόστατο των καταγγελιών του.

Όπως μαθαίνουμε δεν χρειάστηκε να τηλεφωνήσει στον ΣΚΑΪ... πολύ απλά γιατί εκεί αισθάνεται σίγουρος. Την ίδια ώρα, ας γνωρίζουν οι διευθυντές καναλιών ότι πιέζει τους δημοσιογράφους με τα τηλεφωνήματά του προκειμένου να κατέβουν στον Πειραιά για να καταγράψουν τις εικόνες από τα ΜΑΤ και τις κλούβες... Είναι γνωστό ότι κανείς δεν απειλεί τον κ. Μιχαλολιάκο, όπως είναι γνωστό ότι είναι προβοκάτορας ... και θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις παρ’ ότι τον διαψεύδουν ακόμη και οι δικοί του.
Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο ίδιος κυκλοφορεί με εννιά αστυνομικούς που πληρώνουν οι Πειραιώτες και τώρα θέλει να έχει και στρατό δικό του...
parapolitika.gr