02 Μαΐου 2014

Σχετικά με μία πράσινη μας ανάρτηση


Σχετικά με την ανάρτηση μας για την απόφαση της Περιφερειακής οργάνωσης Αττικής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ για υποστήριξη του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ
1. Παραθέτουμε αυτούσια τη σχετική απόφαση που λάβαμε:
«Η Περιφερειακή Οργάνωση Αττικής των Οικολόγων Πράσινων αποφασίζει να στηρίξει στο Δήμο Πειραιά τον μοναδικό ανεξάρτητο υποψήφιο που δεν έχει ζητήσει στήριξη από κανέναν
πολιτικό φορέα και δεσμεύεται για όλες τις αρχές των ΟΠ. Επίσης αποφασίζει τη στήριξη της Μαρίνας Πετρέλλη ως υποψήφια δημοτικής σύμβουλο με το σχήμα "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ"».
2. Γνωρίσαμε μόλις τώρα και το δημοσιεύουμε  ότι : Η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά υποστηρίζει το δημοτικό δίκτυο Λιμάνι της Αγωνίας με υποψήφιο δήμαρχο το Θ.
Δρίτσα για τρίτη φορά (2006,2010, 2014) ως τη μόνη πολιτική κίνηση που αγωνίζεται για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στον Πειραιά.
3. Η διαδικασιολογία περί "αρμοδίων οργάνων" δεν μας αφορά καθόλου και βέβαια δεν μπορεί να κρύψει την ουσία και την αλήθεια.Αντίθετα, αποτελεί διπλή ντροπή καθώς κοροϊδεύει τους πολίτες θολώνοντας τα νερά γύρω από το τι ακριβώς συμβαίνει στους διαλυμένους ΟΠ το τελευταίο διάστημα.