11 Μαΐου 2014

Ο Βατικιώτης Χ.Κουρκούλης με το ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ

Ο Λάκωνας Χαράλαμπος Κουρκούλης συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη “Πειραιάς- Νικητής”.
Ο κ. Κουρκούλης ( Αντιπρόεδρος Εκτελωνιστών Ο.Ε.Τ.Ε. - Σύμβουλος Ε.Β.Ε.Π.) σε σε μήνυμά του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
Αποτελεί για εμένα εξαιρετική τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ –ΝΙΚΗΤΗΣ.
Ο Πειραιάς δεν μπορεί να μαραζώνει με μαγαζιά και επιχειρήσεις που κλείνουν, με την ανεργία στη νέα γενιά να καλπάζει, με την πόλη να σιγοσβήνει. Ο  Πειραιάς μπορεί και πρέπει να γίνει το κέντρο της οικονομικής ανάπτυξης και προοπτικής της χώρας.
Απευθύνομαι σε όλους τους Πειραιώτες και της Πειραιώτισσες γιατί ο Πειραιάς έχει ανάγκη ανανέωσης και προοπτικής. Γιατί ο Πειραιάς χρειάζεται νέα πρόσωπα και θέτω και εγώ  τον εαυτό μου στην κρίση σας για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια.
Απευθύνομαι στους συμπατριώτες μας Λάκωνες του Πειραιά και φυσικά στους Βατικιώτες του Πειραιά και τους καλώ να στηρίξουν την προσπάθεια μας για να βγεί ο Πειραιάς ΝΙΚΗΤΗΣ.
Απευθύνομαι στους συναδέλφους Εκτελωνιστές και σε όλα μέλη των Επιμελητηρίων και ζητώ την στήριξη τους γιατί εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις συνέπειες της κρίσης και τις επιπτώσεις της στην οικονομία του τόπου.