05 Απριλίου 2014

O Στέλιος Μπρατσόλης διευκρινίζει

Σχετικά με δημοσίευμα : ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΟ - 31 οι ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ και (ομως) Κάηκαν !!! - της www.iapopsi.gr : που αναρτήθηκε από : Α.Α. την 27 Μαρτίου 2014 στις 16.20
Κύριοι ,
Με έκπληξη διάβασα το ανωτέρω Δημοσίευμά σας και προκειμένου να ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ «Φως» στην περίφημη Κάρτα Υγείας της ΕΠΟ, στην οποία - όπως εσείς σημειώνετε -υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ..σκανδάλου - Σας ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ και προς ενημέρωση των αναγνωστών σας τα εξής : 1) Η Πάγια ΑΠΟΨΗ των Διοικήσεων της Ε.Π.Σ.Π. από το 2000 έως και το 2013 - σχετικά με το θέμα Ύπαρξης και Έκδοσης Κάρτας Υγείας για όλους τους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές όλων των Ενώσεων - ήταν Σαφής, Κοινωνική και Σταθερή .
Η ΑΠΟΨΗ που Αμετακίνητα καταθέταμε ως Αντιπρόσωποι της Ε.Π.Σ.Π σε όλες στις Γ.Σ. της ΕΠΟ και εγώ, ως εκπρόσωπος και πρόεδρός της αλλά και ο Νίκος Ανασόπουλος ως Πρόεδρος της Ένωσης μας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ - ήταν : και ΦΥΣΙΚΑ να ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ - με την Προϋπόθεση ! το ΟΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ , να μην ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ τις ΕΝΩΣΕΙΣ και τις ΟΜΑΔΕΣ - αλλά να καλυφθεί από την Πολιτεία , το Αρμόδιο Υπουργείο Υγείας η να καλυφθεί από Χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ .
Είναι Γνωστή στο Ποδοσφαιρικό Πανελλήνιο ότι Η Ε.Π.ΣΠ. δεν έκανε ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ούτε αλλοίωσε «κατά κεραία» αυτήν της την άποψη δίνοντας μάχες στις Εκάστοτε γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ, αλλά και σε όλα τα σχετικά διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας.
Σας ενημερώνω δε επιπλέον, ως και τους Αναγνώστες σας (επισυνάπτοντας και τα κάτωθι αποσπάσματα πρακτικών ) ότι στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Δ.Σ. της ΕΠΟ : 11 της 27/5/2005 ( και στο θέμα 2 /Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή - Πρόταση Συνεργασίας) ο εκπρόσωπος του Ποδοσφαιρικού Πειραιά κ. Νίκος Ανασόπουλος , ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ με το ΘΕΜΑ - που εισήχθη στην συνεδρίαση : Ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ ..
Η Ενιαία αυτή Διοικητική Ποδοσφαιρική Φιλοσοφία μας ήταν και Παραμένει η ίδια .
Ο Ερασιτέχνης Ποδοσφαιριστής ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ! και του ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ,ως η ελάχιστη ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, για την Προσπάθεια , τον Ιδρώτα τους ως και την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ καθημερινή Συμβολή, των Ερασιτεχνικών Σωματείων και των συντελεστών τους - για την Σταθερή ΠΡΟΟΔΟ όλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μας

Σας Ευχαριστώ ,
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ
τέως Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.