17 Απριλίου 2014

ΔΗΜΑΡ Πειραιά : προς ανακύκλωση της υποψηφιότητας Τζανετουλάκου

Μουρμούρα μεγάλη έχει ξεσπάσει στη ΔΗΜΑΡ, μετά την χθεσινή απόφαση της επιτροπής Κεντρικού Πειραιά του κόμματος να…απευθυνθεί στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να στηριχθεί από την Αγίου Κωνσταντίνου μία υποψηφιότητα της Κουμουνδούρου.
Η εν λόγω απόφαση προκαλεί τρικυμία στο μεγάλο λιμάνι, καθώς η συνεδρίαση αποφασίστηκε τη Μεγάλη Τρίτη και διεξήχθη χθες, ενώ
το «παρών» δεν έδωσαν περισσότερα από 13 άτομα –άρα, η απόφαση δεν έχει τυπικά εγκριθεί ούτε καν από την πλειοψηφία των μελών της τοπικής οργάνωσης.
Σημειωτέον ότι η δημαρχία Πειραιά είναι μία… πονεμένη ιστορία για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, καθώς η εν λόγω οργάνωση είχε «κόψει» την υποψηφιότητα της Μαρίας Ρεπούση και είχε δώσει το χρίσμα στον Ηλία Τζαννετουλάκο. Ωστόσο, όλοι διαπίστωσαν ότι η υποψηφιότητα Τζανετουλάκου δεν «τράβηξε» και ένα κομμάτι της οργάνωσης στρέφεται προς τον Θοδωρή Δρίτσα, με το πρόσχημα πως η υποψηφιότητα Μώραλη αλλάζει τα δεδομένα στον Πειραιά. Το θέμα έχει παραπεμφθεί στο γραφείο προέδρου και πολύ σύντομα το μυστήριο θα φτάσει στο τέλος του.