26 Απριλίου 2014

Εκατοντάδες πολίτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανδρέα Ευθυμίου στο Μοσχατο

Η κεντρική λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχατο έκλεισε για περίπου δυο ώρες από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανδρέα Ευθυμίου.Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση , ο Δήμαρχος Μοσχάτου -Ταύρου, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού του "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΤΑΥΡΟΣ"  στην Μακρυγιάννη 89 στο Μοσχάτο. Επίσης παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκατοντάδες πολίτες, καθώς επίσης εκπρόσωποι όλων φορέων του Μοσχάτου και του Ταύρου.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, παρουσίασε το πολύπλευρο έργο της Δημοτικής Αρχής, η οποία κλήθηκε και πέτυχε να συνενώσει τους πρώην Δήμους Μοσχάτου και Ταύρου.
Τον Ανδρέα Ευθυμίου προλόγισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ Μοσχάτου Ταύρου και Υποψήφιος  Περιφερειακός Σύμβουλος στον Νότιο Τομέα Θανάσης Ντερέκας, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το έργο του Ανδρέα Ευθυμίου και την πολυετή σχέση τους.
Παρόντες επίσης εκπρόσωποι από την ΔΗΜΑΡ  ( Χατζησωκράτης Δημήτρης & Γιαννακάκη Μαρία) και ο υποψήφιος για την Ευρωβουλή Δημήτρης Πλαστήρας.