11 Απριλίου 2014

Ανατροπή δεδομένων-Την υποψηφιότητα Μώραλη στηρίζουν Αγραπίδης – Ανδριανόπουλος

«Κοινό όραμα και των δυο είναι ο Πειραιάς να κοιτά προς τη θάλασσα και να αποτελέσει το μεγάλο λιμάνι μια πόλη πρότυπο ανάπτυξης που θα δημιουργήσει βιώσιμες θέσεις εργασίας»
«Φωτιές» ανάβει στο λιμάνι η στήριξη της υπερκομματικής υποψηφιότητας Μώραλη από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο και τον Χρήστο Αγραπίδη.

Ο πρώην Δήμαρχος και υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, διατηρεί άλλωστε στενούς οικογενειακούς δεσμούς με την οικογένεια Μαρινάκη καθώς ήταν φίλος με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του προέδρου του Ολυμπιακού.

Εξάλλου, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης μοιραζόταν ανέκαθεν τις ίδιες ιδέες και αρχές για τη λειτουργία της ελεύθερης αγοράς. Κοινό όραμα και των δυο είναι ο Πειραιάς να κοιτά προς τη θάλασσα και να αποτελέσει το μεγάλο λιμάνι μια πόλη πρότυπο ανάπτυξης που θα δημιουργήσει βιώσιμες θέσεις εργασίας. Αυτό άλλωστε είναι και η βάση του προγράμματος του κ. Μώραλη.
Ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης, τον οποίο στον Πειραιά αποκαλούν «ο Δήμαρχος των έργων» φέρεται να υποστηρίζει, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες στο λιμάνι, την υποψηφιότητα Μώραλη, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί πολλά χρόνια από τη θητεία του Υπ. Δημάρχου στον Ολυμπιακό, όταν ως ο κ. Αγραπίδης ως Δήμαρχος είχε συμβάλλει στην κατασκευή του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης.
Άλλωστε είναι γνωστές στον Πειραιά και οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί διαχρονικά ο κ. Αγραπίδης με την οικογένεια Μαρινάκη και ειδικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
parapolitika.gr