16 Απριλίου 2014

Θοδωρής Δρίτσας: Δέσμευση για την ανάπλαση της Αγοράς

 O υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας και αντιπροσωπεία του δημοτικού συνδυασμού «Το Λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάς η πόλη μας» πραγματοποίησαν σήμερα Μ.Τετάρτη επίσκεψη στην Κεντρική Αγορά του Πειραιά, όπου έτυχαν εξαιρετικά θερμής υποδοχής από τους καταστηματάρχες και τους καταναλωτές. Είχε προηγηθεί συνάντηση του Θοδωρή Δρίτσα με το προεδρείο του Συνδέσμου Παραδοσιακών Κρεοπωλών Πειραιά και Νήσων «Άγιος Γεώργιος».
«Μαγαζιά 50 και 60 ετών, που τα έφτιαξαν οι παππούδες και οι γονείς μας κινδυνεύουν να κλείσουν», τόνισαν οι κρεοπώλες και επισήμαναν ότι, ιδίως την περίοδο του Πάσχα, μεγάλα καταστήματα προσφέρουν αρνιά αμφίβολης προέλευσης και ποιότητας σε τιμές κάτω του κόστους, με στόχο την εξαφάνιση των παραδοσιακών κρεοπωλών, εκθέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών.
Ο Θοδωρής Δρίτσας υπογράμμισε τη σημασία που έχουν για τον Πειραιά, για τους καταναλωτές αλλά και για την απασχόληση, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και την ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας για τη στήριξή τους.