23 Απριλίου 2014

Απειλές Μιχαλολιάκου κατά Σαμαρά: Έχω επιρροή στη παλαιά μεγάλη ΝΔ

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το απόσπασμα του ρεπορτάζ που φιλοξενεί το antinews.gr, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου Πειραιώς, Βασίλη Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο site, ο επι σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ, και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, "άφησε αιχμές και για την παρουσία του υπουργού Εθνικής
Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στην εκδήλωση του Γιάννη Μώραλη λέγοντας πως «στην παλαιά Νέα Δημοκρατία - τη μεγάλη - στη βάση έχω αυτοδυνάμως την απόλυτη επιρροή. Είναι δυνατόν πολιτικοί σημερινοί να διαρρήξουν τη σχέση που έχω εγώ με την εκλογική βάση της παλαιάς μεγάλης ΝΔ; Είναι πολύ αδύναμοι να το κάνουν, ακόμα και αν το ήθελαν».
Όταν ο κ. Μιχαλολιάκος κάνει αναφορά στην "παλιά μεγάλη ΝΔ", αφήνει αιχμές κατα της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ, και προσωπικά εναντίον του Αντώνη Σαμαρα. Ειναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν απο μια βδομάδα είχε βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει προεκλογική στήριξη απο τον Μεσσήνιο πολιτικό. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν οτι κατα την διάρκεια της παραμονής Μιχαλολιάκου στο πρωθυπουργικό γραφείο, υπήρξαν τηλέφωνα προς κυβερνητικά στελέχη, με στόχο την εξασφάλιση πόρων για τον Δήμο Πειραια. Μια βδομάδα αργότερα ο απερχόμενος δήμαρχος, θέλοντας να αποβάλει τον μανδύα του κομματικού (και σκληρά μνημονιακου) υποψήφιου, αδειάζει τον κ. Σαμαρα, αφήνοντας να εννοηθεί οτι επι του ημερών του τελευταίου η ΝΔ, συρρικνώθηκε. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς την αναφορά περί της "παλαιάς μεγάλης ΝΔ", αναφέρει antinews.