15 Μαρτίου 2014

Διγλωσία ΔΗΜΑΡ

Με ριζικά αντικρουόμενες επιλογές πορεύεται στις Αυτοδιοικητικές εκλογές η ΔΗΜΑΡ . Ανακοίνωσε για υποψήφια Περιφερειάρχη  Αττικής, χωρίς καμία σχετική εσωκομματική διαδικασία να έχει προηγηθεί , τη βουλευτή Β’ Πειραιά , Μαρία Γιαννακάκη. Την ίδια στιγμή για το Δήμο του Πειραιά απέκλεισε την κάθοδο της Μαρίας Ρεπούσης επειδή είναι …βουλευτής . Καταγγέλοντας μάλιστα τα άλλα κόμματα που όρισαν υποψηφίους νυν βουλευτές !!!

Χαρακτηριστικότατη είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση ΔΗΜΑΡ Πειραιά χθες λίγο μετά τον ορισμό της κυρίας Γιαννακάκη ως υποψηφίας Δημάρχου. Ανακοίνωση η οποία κοινοποιήθηκε στα social media από την ίδια την κυρία Ρεπούση.
« Η ΔΗΜΑΡ Πειραιά δεν θα κάνει το λάθος που κάνουν τα άλλα πολιτικά κόμματα υποστηρίζοντας τις υποψηφιότητες των βουλευτών τους για το Δήμο του Πειραιά», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση « Η θέση της βουλευτού μας Μαρίας Ρεπούση είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή ( σ.σ κάτι προφανώς που δεν ισχύει για την κυρία Γιαννάκη ή ο Πειραιάς θεωρείται υποδυέστερος από την Περιφέρεια ) και εκεί θα παραμείνει» , προστίθεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.